03 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:54

Lutande granen i Skövde

Jag vill börja med att tacka Skövde kommun för mycket fin julsmyckning i Commerce, Kyrkparken, på gator mm.

Den lutande granen på torget ser däremot inte så proffsig ut. Min teori kan vara att granen har en krokig stam från uppväxten. Eller de som utfört arbetet kanske har gått på närliggande krog för att stärka sig. Det kanske finns plats för upprättelse?

Den lutande granen på torget ser däremot inte så proffsig ut. Min teori kan vara att granen har en krokig stam från uppväxten. Eller de som utfört arbetet kanske har gått på närliggande krog för att stärka sig. Det kanske finns plats för upprättelse?

  • Varken närsynt eller långsynt iakttagande Skövdebo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.