04 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:55

Skäms på er Västtrafik!

Efter den 14 december kommer mina, som många andras, möjligheter att åka kollektivt försämras.

Detta kommer att bidra till längre och krångligare restid till arbete vilket i sin tur bland annat kommer att ge mig mindre kvalitetstid tillsammans med mina barn (då restiden utökas från 12 min till 45 min) och längre vistelse för barnen på förskola och skola. Dessa försämringar av bussturerna får mig istället att överväga att gå till jobbet då det tar ungefär samma tid som att åka med den nya linjen 1 och 7 från Hentorp till Skultorp.

Är det så att Västtrafik vill få oss Hentorpsbor att överväga att vägra kollektivtrafik för att istället gå eller köpa en till bil vilket kommer att bidra till en ökad miljöförstöring och sämre familjeekonomi? Är uppriktigt besviken och arg på Västtrafik! Samhället ska ju gynnas av att åka kollektivt!

Detta kommer att bidra till längre och krångligare restid till arbete vilket i sin tur bland annat kommer att ge mig mindre kvalitetstid tillsammans med mina barn (då restiden utökas från 12 min till 45 min) och längre vistelse för barnen på förskola och skola. Dessa försämringar av bussturerna får mig istället att överväga att gå till jobbet då det tar ungefär samma tid som att åka med den nya linjen 1 och 7 från Hentorp till Skultorp.

Är det så att Västtrafik vill få oss Hentorpsbor att överväga att vägra kollektivtrafik för att istället gå eller köpa en till bil vilket kommer att bidra till en ökad miljöförstöring och sämre familjeekonomi? Är uppriktigt besviken och arg på Västtrafik! Samhället ska ju gynnas av att åka kollektivt!

  • Besviken bussresenär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.