09 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Inte lika mycket värda?

Den 10 december är det Nobeldagen med prisutdelning och vidhängande festligheter på kvällen.

Vad har Nobelstiftelsen för värdegrund och hur tillämpar man principen om alla människors lika värde som urvalskriterium när man exempelvis portar SD:s partiledare och talman från Nobelfestiviteterna samtidigt som man bjuder in företrädare för de mest brutala och odemokratiska diktaturer?

Frank

Vad har Nobelstiftelsen för värdegrund och hur tillämpar man principen om alla människors lika värde som urvalskriterium när man exempelvis portar SD:s partiledare och talman från Nobelfestiviteterna samtidigt som man bjuder in företrädare för de mest brutala och odemokratiska diktaturer?

Frank

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.