10 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Allt börjar med en bra lärare

SKOLAN

Nobeldags

I dag den 10 december är det dags igen! Lärarförbundet uppmärksammar Nobeldagen för att sätta fokus på världens viktigaste yrke, lärarnas betydelse och vikten av att investera i lärarna. Det tar sig ytterst uttryck i en ballong med budskapet ”It all starts with a good teacher” över Stockholms stadshus och festligheterna kring Nobeldagen. Politikerna ska påminnas om att moderna och framsynta politiker satsar på kunskap och lärare. Kunskapsresultat och lön är avgörande satsningar.

Lärarförbundet står upp för lärarna och lärarna ska se att vi gör det. Nobeldagens pris börjar med dig. Allt börjar med en bra lärare i skolan, förskolan och fritidshemmet. En bra lärare kan förändra en persons liv. Och med rätt förutsättningar är chansen större för alla lärare att lyckas.

Allt börjar med en bra lärare.

Lärarförbundet Skövde

ordförande Bengt Wahlberg och styrelseledamot Elisabeth Carlbo

I dag den 10 december är det dags igen! Lärarförbundet uppmärksammar Nobeldagen för att sätta fokus på världens viktigaste yrke, lärarnas betydelse och vikten av att investera i lärarna. Det tar sig ytterst uttryck i en ballong med budskapet ”It all starts with a good teacher” över Stockholms stadshus och festligheterna kring Nobeldagen. Politikerna ska påminnas om att moderna och framsynta politiker satsar på kunskap och lärare. Kunskapsresultat och lön är avgörande satsningar.

Lärarförbundet står upp för lärarna och lärarna ska se att vi gör det. Nobeldagens pris börjar med dig. Allt börjar med en bra lärare i skolan, förskolan och fritidshemmet. En bra lärare kan förändra en persons liv. Och med rätt förutsättningar är chansen större för alla lärare att lyckas.

Allt börjar med en bra lärare.

Lärarförbundet Skövde

ordförande Bengt Wahlberg och styrelseledamot Elisabeth Carlbo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.