10 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Lång resa för ett återbesök

SJUKVÅRDEN.

Oekonomiskt. Jag är en pensionär från Karlsborg som har opererats för cancer på sjukhuset (KSS). När jag blev kallad för ett återbesök fick jag en tid på sjukhuset i Lidköping. Doktorn skulle åka från Skövde och jag från Karlsborg för att diskutera i kanske tio minuter i Lidköping. Är det att ta hänsyn till miljö eller ekonomi?

Jag tackade nej till det besöket och skulle placeras på väntelista igen. Nu har det gått en tid och jag undrar om jag placerades på sista plats som straff eftersom jag inte har hört av sjukhuset på ett tag.

Vad kliniken och sjukhusledningen tycker om detta system framgår väl av händelsen. Nu undrar jag vad våra sjukvårdspolitiker i våra tre största partier, Sverigedemokraterna. Moderaterna och Socialdemokraterna tycker om detta system.

Pensionär

Jag tackade nej till det besöket och skulle placeras på väntelista igen. Nu har det gått en tid och jag undrar om jag placerades på sista plats som straff eftersom jag inte har hört av sjukhuset på ett tag.

Vad kliniken och sjukhusledningen tycker om detta system framgår väl av händelsen. Nu undrar jag vad våra sjukvårdspolitiker i våra tre största partier, Sverigedemokraterna. Moderaterna och Socialdemokraterna tycker om detta system.

Pensionär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.