11 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Delar ut matkuponger

Det är många människor som undrar när vi på Lyktan ska dela ut matkassar till jul.

Svaret blir att vi delar inte ut matkassar för vi kan inte veta vad kassarna ska innehålla. Kan man köpa mat de andra dagarna på året så kan man handla till jul också. Vi kommer i stället att dela ut matkuponger och det gäller både svenskfödda och människor med invandrarbakgrund som inte har pengar att handla mat för. Vi vet aldrig hur mycket gåvor vi får in och det gäller även matkuponger.

Adventshälsningar från Lyktan i Skövde.

Anne-Marie Hedenberg

Svaret blir att vi delar inte ut matkassar för vi kan inte veta vad kassarna ska innehålla. Kan man köpa mat de andra dagarna på året så kan man handla till jul också. Vi kommer i stället att dela ut matkuponger och det gäller både svenskfödda och människor med invandrarbakgrund som inte har pengar att handla mat för. Vi vet aldrig hur mycket gåvor vi får in och det gäller även matkuponger.

Adventshälsningar från Lyktan i Skövde.

Anne-Marie Hedenberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.