11 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Hoppet står nu till resten av Sverige

Löfven och Alliansen kan beskylla varandra för outsträckta händer.

Faktum kvarstår att Alliansen möjliggjorde SD:s position, där den är idag. Nu måste ni lokala politiker i övriga landet representera oss väljare – och på riksnivå framföra att vi inte accepterar att man sitter med armarna i kors. Vi väljare kräver att ni gör allt för att frånta SD deras möjligheter att styra avgörande beslut i landet!

Sluta genast upp med sandlådefasonerna att skylla på eller vänta ut varandra, som om det vore ett spel! Det borde vara er ovärdigt!

Väljare

Faktum kvarstår att Alliansen möjliggjorde SD:s position, där den är idag. Nu måste ni lokala politiker i övriga landet representera oss väljare – och på riksnivå framföra att vi inte accepterar att man sitter med armarna i kors. Vi väljare kräver att ni gör allt för att frånta SD deras möjligheter att styra avgörande beslut i landet!

Sluta genast upp med sandlådefasonerna att skylla på eller vänta ut varandra, som om det vore ett spel! Det borde vara er ovärdigt!

Väljare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.