12 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Du klåfingrige på vårdcentralen

24/11 öppnades på Närhälsans vårdcentraler Billingen och Norrmalm ett hälsorum.

Du skulle slippa telefonköer för att beställa besökstid. Där skulle du själv kunna mäta ditt blodtryck, väga och mäta din längd.

Efter bara några timmar försvann den nyinköpta blodtrycksmätaren. Du kanske fastnade med armen? Konstigt att någon inte reagerat, det såg nog besynnerligt ut när du gick iväg med apparaten runt armen! Den är ju så pass stor att man inte kan stoppa in den i badrumsskåpet. Förresten, det var kanske du som tog med dig en personvåg och lite andra saker som försvann ungefär samtidigt?

Clumbermatte

Du skulle slippa telefonköer för att beställa besökstid. Där skulle du själv kunna mäta ditt blodtryck, väga och mäta din längd.

Efter bara några timmar försvann den nyinköpta blodtrycksmätaren. Du kanske fastnade med armen? Konstigt att någon inte reagerat, det såg nog besynnerligt ut när du gick iväg med apparaten runt armen! Den är ju så pass stor att man inte kan stoppa in den i badrumsskåpet. Förresten, det var kanske du som tog med dig en personvåg och lite andra saker som försvann ungefär samtidigt?

Clumbermatte

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.