13 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Livet blir troligen outhärdligt

Ett tillägg till insändaren "Pensionärernas julklapp":

Och inte blir det någon skattesänkning för oss pensionärer heller. Livet blir framöver troligen outhärdligt att ekonomiskt framleva. Allt därför att Alliansen och SD har berövat mig ett belopp motsvarande summan av tre kvällstidningar per månad!

Ligger nära till hands att citera Hasse Alfredsson: ”Tänk, ibland talar dom till mig som om jag vore en idiot!”.

AB, Expr, GT

Och inte blir det någon skattesänkning för oss pensionärer heller. Livet blir framöver troligen outhärdligt att ekonomiskt framleva. Allt därför att Alliansen och SD har berövat mig ett belopp motsvarande summan av tre kvällstidningar per månad!

Ligger nära till hands att citera Hasse Alfredsson: ”Tänk, ibland talar dom till mig som om jag vore en idiot!”.

AB, Expr, GT

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.