18 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

De äldre borde ha företräde

ÄLDREBOENDE.

Flyktingbarn. Ja visst ska vi ta hand om flyktingbarnen, men gör det inte på de äldres bekostnad! Flyktingbarnen behöver väl inte ha handikappsanpassat och borde vara lättare att placera än våra gamla som behöver dessa handikappsanpassade rum.

Varför nekas våra gamla ett boende när de är i stort behov av ett äldreboende som är handikappvänligt?

Nej Skövde kommun, tänk om, värna om våra äldre som har all rätt att ha företräde till våra äldreboenden. Ett år är lång tid om man måste bo hemma för att det inte finns plats på något äldreboende, då man är sjuk och dålig och inte klarar sig själv och behöver denna trygghet!

Besviken Skövdebo

Varför nekas våra gamla ett boende när de är i stort behov av ett äldreboende som är handikappvänligt?

Nej Skövde kommun, tänk om, värna om våra äldre som har all rätt att ha företräde till våra äldreboenden. Ett år är lång tid om man måste bo hemma för att det inte finns plats på något äldreboende, då man är sjuk och dålig och inte klarar sig själv och behöver denna trygghet!

Besviken Skövdebo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.