19 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Förbjud alla att köra buss!

Till signaturen Boj angående insändaren i SLA 18/12:

Alla förare löper risk för att drabbas av sjukdom, stroke, sämre syn, hörsel, reaktionsförmåga osv. Många personer äter någon form av medicin, det finns även de med högt blodtryck (och de som har det men inte vet om det). Även om personer verkar friska och genomgår läkarkontroll kan de vara sjuka.

Att en person som är pensionär vill dryga ut sin inkomst med att köra extra tyder på att pensionerna i Sverige är för låga. Förstår du vart jag vill komma? Ingen är helt frisk, diskriminera inte äldre för att de är äldre.

Pojkspoling med respekt för äldre

Alla förare löper risk för att drabbas av sjukdom, stroke, sämre syn, hörsel, reaktionsförmåga osv. Många personer äter någon form av medicin, det finns även de med högt blodtryck (och de som har det men inte vet om det). Även om personer verkar friska och genomgår läkarkontroll kan de vara sjuka.

Att en person som är pensionär vill dryga ut sin inkomst med att köra extra tyder på att pensionerna i Sverige är för låga. Förstår du vart jag vill komma? Ingen är helt frisk, diskriminera inte äldre för att de är äldre.

Pojkspoling med respekt för äldre

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.