19 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Gör centrum attraktivt

P-platser. Om samhällsbyggnadschefen får som hon vill kommer centrala Skövde att bli som vilket bostadsområde som helst. Det som skiljer centrala Skövde från Östermalm, Norrmalm och andra stadsdelar är att banker och statliga myndigheter breder ut sig och tar stor plats. Tur att vi har Stallsiken, Aspelund, Ica Maxi och Coop så att det går att parkera när vi handlar.

Bygg inte 1 000 nya lägenheter i centrum och bygg inte lägenheter i Tingshusparken utan gör centrala Skövde till en spännande, utökad stadskärna dit människor söker sig för att ta del av kultur, nöjen och en trevlig och exklusiv handel. Bygg parkeringsplatser så att det blir attraktivt att komma hit och lätt att parkera. Det är ju människor från andra delar än kommunen och våra grannkommuner som också skall attraheras av att komma till Skövde centrum.

En klok jul och ett klokt nytt år tillönskas nya kommunfullmäktige.

Folk åker bil!

Bygg inte 1 000 nya lägenheter i centrum och bygg inte lägenheter i Tingshusparken utan gör centrala Skövde till en spännande, utökad stadskärna dit människor söker sig för att ta del av kultur, nöjen och en trevlig och exklusiv handel. Bygg parkeringsplatser så att det blir attraktivt att komma hit och lätt att parkera. Det är ju människor från andra delar än kommunen och våra grannkommuner som också skall attraheras av att komma till Skövde centrum.

En klok jul och ett klokt nytt år tillönskas nya kommunfullmäktige.

Folk åker bil!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.