20 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Hjälpen är inte till för alla

Läste i SLA om en man som fått hjälp för sin tandläkarskräck, vilket måste vara helt gudomligt, jag är avundsjuk.

Jag har haft tandläkarskräck sedan jag var liten så mina tänder är i ett bedrövligt skick. Tandvärk är en nästan daglig företeelse men om jag ska gå till tandläkaren för att eventuellt dra ut några tänder så krävs det nog att jag blir sövd.

Men den hjälp som då finns är tyvärr inte till för alla, tror jag. Det krävs nämligen att man har jobb för det kostar ju en hel del. Så jag som är arbetslös och de som är sjukskrivna kan inte ta del av denna hjälp. Som alltid är det alltid några som inte kan få hjälp. Ekonomin styr.

Men ändå, med eller utan tandbesvär: God helg!

Tandtrollet L Andersson

Jag har haft tandläkarskräck sedan jag var liten så mina tänder är i ett bedrövligt skick. Tandvärk är en nästan daglig företeelse men om jag ska gå till tandläkaren för att eventuellt dra ut några tänder så krävs det nog att jag blir sövd.

Men den hjälp som då finns är tyvärr inte till för alla, tror jag. Det krävs nämligen att man har jobb för det kostar ju en hel del. Så jag som är arbetslös och de som är sjukskrivna kan inte ta del av denna hjälp. Som alltid är det alltid några som inte kan få hjälp. Ekonomin styr.

Men ändå, med eller utan tandbesvär: God helg!

Tandtrollet L Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.