22 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Vilket ska vi välja?

ÖB säger att han har inga stålar till försvaret av Sverige och får medhåll av våra politiker.

Om vi blir invaderade av ryssen så kan vi troligtvis inte fortsätta med vår invandringspolitik. För att framgent vara en humanitär stormakt måste vi också vara en militär stormakt. Om vi inte har råd med båda, vilket ska vi då välja?

Bekymrad miljöpartist

Om vi blir invaderade av ryssen så kan vi troligtvis inte fortsätta med vår invandringspolitik. För att framgent vara en humanitär stormakt måste vi också vara en militär stormakt. Om vi inte har råd med båda, vilket ska vi då välja?

Bekymrad miljöpartist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.