23 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Finns det någon samordning inom gatukontoret?

SKÖVDE KOMMUN

Här har Kungsgatan, från Badhusgatan till Rådhusgatan, varit avstängd under hela hösten och till följd av det har även ”svängfilen” på Badhusgatan ned mot Östermalm via Kungsgatan varit avstängd. När så man på nytt har öppnat Kungsgatan för trafik, <b>då</b> bestämmer sig gatukontoret för att börja gräva i refugen intill ”svängfilen” på Badhusgatan vilket ånyo innebär stora framkomlighetsproblem för trafik ned på Kungsgatan mot Östermalm. Hur är detta möjligt? Man har haft 3–4 månader på sig att fixa detta problem som man nu åtgärdar, säg inte att det är helt nytt, då hade ni kunnat börja felsöka innan!

Skärpning! Se till att samordna er!

Skövdebilist

Här har Kungsgatan, från Badhusgatan till Rådhusgatan, varit avstängd under hela hösten och till följd av det har även ”svängfilen” på Badhusgatan ned mot Östermalm via Kungsgatan varit avstängd. När så man på nytt har öppnat Kungsgatan för trafik, <b>då</b> bestämmer sig gatukontoret för att börja gräva i refugen intill ”svängfilen” på Badhusgatan vilket ånyo innebär stora framkomlighetsproblem för trafik ned på Kungsgatan mot Östermalm. Hur är detta möjligt? Man har haft 3–4 månader på sig att fixa detta problem som man nu åtgärdar, säg inte att det är helt nytt, då hade ni kunnat börja felsöka innan!

Skärpning! Se till att samordna er!

Skövdebilist

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.