24 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Lyx att vara vikarie

FANTASTISKT.

Under 2014 har jag haft förmånen att få arbeta som vikarie på Villa Rosell och Guldkroksskolans högstadium i Hjo parallellt med mina studier. Det är en lyx att få vara vikarie och bara göra tillfälliga inhopp i verksamheter. Man får höra mängder med roliga berättelser, har stor variation på kollegor, för att inte tala om alla härliga boende och högstadieelever.

Ni ska veta att ni i personalen gör ett fantastiskt jobb och att komma som vikarie är en sann lyx. Det är ju ni som gör allt jobb resten av tiden medan jag kan göra min insats just den dagen, så gott jag kan och sen lämna tillbaka ansvaret.

En riktigt god jul och ett gott nytt år på er allihop!

Nanny Lundin

Under 2014 har jag haft förmånen att få arbeta som vikarie på Villa Rosell och Guldkroksskolans högstadium i Hjo parallellt med mina studier. Det är en lyx att få vara vikarie och bara göra tillfälliga inhopp i verksamheter. Man får höra mängder med roliga berättelser, har stor variation på kollegor, för att inte tala om alla härliga boende och högstadieelever.

Ni ska veta att ni i personalen gör ett fantastiskt jobb och att komma som vikarie är en sann lyx. Det är ju ni som gör allt jobb resten av tiden medan jag kan göra min insats just den dagen, så gott jag kan och sen lämna tillbaka ansvaret.

En riktigt god jul och ett gott nytt år på er allihop!

Nanny Lundin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.