27 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Ingen rättvisa

LASTBILSMANIFESTATIONEN.

Kunde i tisdagens SLA läsa att polisen ska utreda om ett brott begåtts i samband med lastbilsmanifestationen som genomfördes i Jönköping! En manifestation som görs för lika villkor på arbetsmarknaden för chaufförerna. Tidigare har vi kunnat läsa i media om chaufförer med utländskt medborgarskap, som framför stora tunga fordon. Dessa förare saknar körkort, har falska körkort, kör i ett helt dygn och även kör onyktra. Flera av dessa har gått fria.

Vad är det för rättssamhälle vi lever i?

Marie

Kunde i tisdagens SLA läsa att polisen ska utreda om ett brott begåtts i samband med lastbilsmanifestationen som genomfördes i Jönköping! En manifestation som görs för lika villkor på arbetsmarknaden för chaufförerna. Tidigare har vi kunnat läsa i media om chaufförer med utländskt medborgarskap, som framför stora tunga fordon. Dessa förare saknar körkort, har falska körkort, kör i ett helt dygn och även kör onyktra. Flera av dessa har gått fria.

Vad är det för rättssamhälle vi lever i?

Marie

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.