27 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Sluta klaga!

REPLIK.

Du ”Boj”, som skriver och klagar på busschaufförer och kyrkogårdsarbetare: Sluta klaga nu, du har hållit på i två år! Sluta åka buss och gå bara till kyrkogården efter klockan 16.00, när personalen gått hem – då får du lugn och ro!

En frisk yrkeschaufför

Du ”Boj”, som skriver och klagar på busschaufförer och kyrkogårdsarbetare: Sluta klaga nu, du har hållit på i två år! Sluta åka buss och gå bara till kyrkogården efter klockan 16.00, när personalen gått hem – då får du lugn och ro!

En frisk yrkeschaufför

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.