29 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Vad tycker våra politiker egentligen?

CEMENTA.

Jag tror ingen av våra kommunpolitiker egentligen vill ha kvar Cementa. Varför debatterar i så fall inte de som säger ja på debattsidorna i SLA? Är det för att deras argument är för svaga? Är det kanske stoltheten som hindrar dem? Om det under senaste fullmäktigemötet hade skett en votering i frågan, och varje ledamot hade röstat vad han eller hon egentligen tycker och tänker, så tror jag ingen av dem hade röstat ja till Cementa.

Benny Sikter

Jag tror ingen av våra kommunpolitiker egentligen vill ha kvar Cementa. Varför debatterar i så fall inte de som säger ja på debattsidorna i SLA? Är det för att deras argument är för svaga? Är det kanske stoltheten som hindrar dem? Om det under senaste fullmäktigemötet hade skett en votering i frågan, och varje ledamot hade röstat vad han eller hon egentligen tycker och tänker, så tror jag ingen av dem hade röstat ja till Cementa.

Benny Sikter

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.