30 dec 2014 06:00

23 jan 2015 15:17

Vi trivs som det är

SIMSJÖN.

Angående insändare i SLA ”Behov av tomter – utveckla Simsjön”.

Simsjön har alltid varit en oas för rekreation och haft en fri natur. Vi som bor här året om vill behålla karaktären som sådan. Att vi har en begränsad yta att bo på är inget problem för oss. Inte heller att åretruntboendet ökar nu då vatten- och avloppsledningar kunnat dras in. Någon förstad till Skövde med gator, villor och bussar vill vi inte ha! Trivs alldeles utmärkt som det är!

G M

Angående insändare i SLA ”Behov av tomter – utveckla Simsjön”.

Simsjön har alltid varit en oas för rekreation och haft en fri natur. Vi som bor här året om vill behålla karaktären som sådan. Att vi har en begränsad yta att bo på är inget problem för oss. Inte heller att åretruntboendet ökar nu då vatten- och avloppsledningar kunnat dras in. Någon förstad till Skövde med gator, villor och bussar vill vi inte ha! Trivs alldeles utmärkt som det är!

G M

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.