02 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:18

Hjälp oss!

TUNGT.

Vem kan hjälpa oss? Vi kämpar med en tonåring och det verkar som att hjälpen har tagit slut. Vi har väl rätt att fira jul och nyår som alla andra. Det är klart att det handlar om droger. Många instanser är inblandade, men ingen verkar vilja ta tag i det och tonåringen har LVU.

Vi vet inte vad vi skall ta oss till. Det är mycket tungt för mamman och anhöriga som älskar barnet.

Orolig

Vem kan hjälpa oss? Vi kämpar med en tonåring och det verkar som att hjälpen har tagit slut. Vi har väl rätt att fira jul och nyår som alla andra. Det är klart att det handlar om droger. Många instanser är inblandade, men ingen verkar vilja ta tag i det och tonåringen har LVU.

Vi vet inte vad vi skall ta oss till. Det är mycket tungt för mamman och anhöriga som älskar barnet.

Orolig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.