02 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:18

Som vanligt, inget svar

BILLINGEN

Nu läggs alla resurser på skidåkarna på Billingen! Vad får vi som önskar gå i naturen, räknas inte vi? Visst vi har Åsbotorpssjön som vi kan gå runt, men det gör man ju snart. Varför inte ploga en gångväg till oss vid sidan av det gula halvmilsspåret, men det kanske är för mycket begärt? Vi har gått på Billingen under i stort sett hela året, men när snön kommer blir vi bortkörda, det känns inte bra! Varför?

Svar önskas från kommunens berörda!

Förväntansfull

Nu läggs alla resurser på skidåkarna på Billingen! Vad får vi som önskar gå i naturen, räknas inte vi? Visst vi har Åsbotorpssjön som vi kan gå runt, men det gör man ju snart. Varför inte ploga en gångväg till oss vid sidan av det gula halvmilsspåret, men det kanske är för mycket begärt? Vi har gått på Billingen under i stort sett hela året, men när snön kommer blir vi bortkörda, det känns inte bra! Varför?

Svar önskas från kommunens berörda!

Förväntansfull

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.