08 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:18

Förlorar på lögner

ENVIST.

Att lögner från politikers sida kan gynna kortsiktigt men förr eller senare tvärtom missgynnar har vi tydligt sett i senaste utspelen. Väljarnas godtrohet är ändå inte så utbredd. När nu envist Löfven och Batra återigen påstår att SD är ett enfrågeparti så drar nog många öronen åt sig. Går man in och tittar på SD:s partiprogram så är det minst lika omfattande som övriga partiers – alla samhällsfrågor tas upp med ändringsförslag även om det läggs större tyngd på vissa frågor.

Vad man fått lära sig som liten att ”sanning varar längst” kanske inte stämmer alltid, men förr eller senare brukar den ju komma fram.

Per

Att lögner från politikers sida kan gynna kortsiktigt men förr eller senare tvärtom missgynnar har vi tydligt sett i senaste utspelen. Väljarnas godtrohet är ändå inte så utbredd. När nu envist Löfven och Batra återigen påstår att SD är ett enfrågeparti så drar nog många öronen åt sig. Går man in och tittar på SD:s partiprogram så är det minst lika omfattande som övriga partiers – alla samhällsfrågor tas upp med ändringsförslag även om det läggs större tyngd på vissa frågor.

Vad man fått lära sig som liten att ”sanning varar längst” kanske inte stämmer alltid, men förr eller senare brukar den ju komma fram.

Per

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.