08 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:18

Promenera i Skövde

Replik

Jag har läst de insändare som avsändaren "Förväntansfull" har skrivit om att denna person absolut vill promenera där skidspåren finns. Jag gillar verkligen att promenera och går en runda de flesta dagar i veckan och förstår inte alls tankegången i insändaren.

Låt skidåkarna åka skidor de få veckor på året som de har snö. Skövde är tillräckligt stort för oss som gillar att promenera att hitta andra fina rundor. Även om det inte finns snö så skulle jag aldrig gå på berget under vintermånaderna eftersom det endast blir lera och slask där då. Jag väljer att hitta andra rundor och, tro mig, det finns fina rundor att gå om man vill.

Så, mitt råd till dig ”Förväntansfull” är; höj blicken och var glad och positiv istället och hitta nya rundor så får du möjlighet att upptäcka hela Skövde istället för att fokusera på några få ställen där du inte får promenera. Det är härligt att se alla barn som åker skidor och har jättekul. Respektera att andra vill åka skidor under några månader på året – det kan väl ändå inte vara så farligt?

God fortsättning till dig och vi ses kanske på någon runda i stan!

Låt skidåkarna åka skidor de få veckor på året som de har snö. Skövde är tillräckligt stort för oss som gillar att promenera att hitta andra fina rundor. Även om det inte finns snö så skulle jag aldrig gå på berget under vintermånaderna eftersom det endast blir lera och slask där då. Jag väljer att hitta andra rundor och, tro mig, det finns fina rundor att gå om man vill.

Så, mitt råd till dig ”Förväntansfull” är; höj blicken och var glad och positiv istället och hitta nya rundor så får du möjlighet att upptäcka hela Skövde istället för att fokusera på några få ställen där du inte får promenera. Det är härligt att se alla barn som åker skidor och har jättekul. Respektera att andra vill åka skidor under några månader på året – det kan väl ändå inte vara så farligt?

God fortsättning till dig och vi ses kanske på någon runda i stan!

  • Positiv motionär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.