08 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:31

Skärpning Tidningstjänst!

Nu har jag fått nog av inkompetenta tidningsbud. Vi har två morgontidningar som tidningsbudet inte klarar av att dela ut. För ungefär tre veckor sedan så fick vi bara en morgontidning och vi meddelade utebliven tidning till Tidningstjänst på nätet. Nästa morgon kom den uteblivna tidningen plus dagens tidning. Men då fattades den andra morgontidningen i stället och jag tog kontakt med Tidningstjänst igen som tiger.

Nu var det dags igen, i dag söndag 4/1 så fick jag ingen tidning i brevlådan och nu har jag fått nog av detta att en och samma familj ska bli drabbad ständigt. Nu kräver jag att Tidningstjänst ser till så att tidningsbuden kan läsa. Annars får de se till att sortera tidningarna och lägga dem i kuvert om det är enda sättet att få sina tidningar.

Sen vill jag veta vad dessa klistermärken på våra brevlådor ska vara bra för eller är de bara för att visa upp att folk har tidningar? Vad hjälper dessa märken, för tidningsbuden springer väl inte i varenda uppgång eller åker runt alla hus och läser på alla dörrar och brevlådor?

Det märks ju att det är Posten som äger Tidningstjänst för jag trodde det var ett krav att tidningsbuden är läskunniga men det är de ju inte. Det kan inte få fortgå att en familj blir drabbad hela tiden. Nu vill jag ha en förklaring av Tidningstjänst hur detta kan få fortgå.

Nu var det dags igen, i dag söndag 4/1 så fick jag ingen tidning i brevlådan och nu har jag fått nog av detta att en och samma familj ska bli drabbad ständigt. Nu kräver jag att Tidningstjänst ser till så att tidningsbuden kan läsa. Annars får de se till att sortera tidningarna och lägga dem i kuvert om det är enda sättet att få sina tidningar.

Sen vill jag veta vad dessa klistermärken på våra brevlådor ska vara bra för eller är de bara för att visa upp att folk har tidningar? Vad hjälper dessa märken, för tidningsbuden springer väl inte i varenda uppgång eller åker runt alla hus och läser på alla dörrar och brevlådor?

Det märks ju att det är Posten som äger Tidningstjänst för jag trodde det var ett krav att tidningsbuden är läskunniga men det är de ju inte. Det kan inte få fortgå att en familj blir drabbad hela tiden. Nu vill jag ha en förklaring av Tidningstjänst hur detta kan få fortgå.

  • Tidningsprenumerant

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.