13 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:31

Barnsligt av Sverigedemokraterna

REPLIK

Gagnar debatten? Sverigedemokraterna Josef Fransson och Tobias Andersson skriver på debattsidan: ”Inget parti i Sverige har en värre historia än Socialdemokraterna. Nämnvärt är att S höll på med tvångssteriliseringar så sent som när statsminister Löfven gick med i partiet och ända fram till han var 19 år gammal.” (SLA 10/1)

Får jag fråga er Sverigedemokrater på vilket sätt ett sådant uttalande gagnar debatten mellan er och Johan Ask (S)? Tror ni att om Sverigedemokraterna hade styrt Sverige på den tiden då tvångssteriliseringar förekom att ni hade handlat annorlunda?

Andra uttryck som förekommer i er insändare är: ”lyckas fabulera friskt”, ”ett magplask”, ”luddigt”, ”känslomässiga utfall utan substans”, ”anklaga oss inte med direkta felaktigheter”, ”Ask är välkommen att sakligt diskutera”, ”absurda påhopp får honom att se dum ut” och ”valt att missförstå oss med flit”.

På vilket sätt anser ni Sverigedemokrater att sådana barnsliga uttryck gagnar er i debatten? Tror ni att ert anseende i riksdagen kommer att höjas och att de andra partierna mer än gärna kommer att vilja samarbeta med er?

Med förhoppning om svar på frågorna.

Benny Sikter, Enhet

Får jag fråga er Sverigedemokrater på vilket sätt ett sådant uttalande gagnar debatten mellan er och Johan Ask (S)? Tror ni att om Sverigedemokraterna hade styrt Sverige på den tiden då tvångssteriliseringar förekom att ni hade handlat annorlunda?

Andra uttryck som förekommer i er insändare är: ”lyckas fabulera friskt”, ”ett magplask”, ”luddigt”, ”känslomässiga utfall utan substans”, ”anklaga oss inte med direkta felaktigheter”, ”Ask är välkommen att sakligt diskutera”, ”absurda påhopp får honom att se dum ut” och ”valt att missförstå oss med flit”.

På vilket sätt anser ni Sverigedemokrater att sådana barnsliga uttryck gagnar er i debatten? Tror ni att ert anseende i riksdagen kommer att höjas och att de andra partierna mer än gärna kommer att vilja samarbeta med er?

Med förhoppning om svar på frågorna.

Benny Sikter, Enhet

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.