14 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:31

Var är polisen?

Nu får det vara slut med lekstugekörningarna i Karlsborgs tätort!

I lördags kväll (10/1) var det cirka 25–30 bilar som snurrade runt i tätorten, så kallade a-traktorer och vanliga bilar utsmyckade som värsta julgranar, X-lampor både högt och lågt. Det kommer att sluta med en olycka om det inte tar slut på dessa idiotier. Har ungdomarna så bra ställt att man kan leka upp pengarna, eller är det föräldrarna som står för kostnaderna?

Polisen borde göra kontroller på kvällarna i tätorten, då skulle många bilar få körförbud, och omogna förare skulle säkert bli av med sina körkort.

Observer

I lördags kväll (10/1) var det cirka 25–30 bilar som snurrade runt i tätorten, så kallade a-traktorer och vanliga bilar utsmyckade som värsta julgranar, X-lampor både högt och lågt. Det kommer att sluta med en olycka om det inte tar slut på dessa idiotier. Har ungdomarna så bra ställt att man kan leka upp pengarna, eller är det föräldrarna som står för kostnaderna?

Polisen borde göra kontroller på kvällarna i tätorten, då skulle många bilar få körförbud, och omogna förare skulle säkert bli av med sina körkort.

Observer

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.