15 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:31

Vi vill läsa om nya saker

KRÖNIKOR

Oftast skriver Karin Långström Vinge i sina lördagskrönikor om sådant vi redan vet. Om asyler, Frankrike och framhävandet att vi ska finnas för varandra. Vi ska inte glömma att skribenten får en fet lön för sin möda. Det är eldsjälarna som ska få beröm. De som inte tar betalt för sitt arbete för att finnas för andra. Så mycket tid och engagemang de lägger ner. En halv sida varje lördag!

Nej, det är nya saker vi betalande vill läsa om en ledig dag.

Diss

Oftast skriver Karin Långström Vinge i sina lördagskrönikor om sådant vi redan vet. Om asyler, Frankrike och framhävandet att vi ska finnas för varandra. Vi ska inte glömma att skribenten får en fet lön för sin möda. Det är eldsjälarna som ska få beröm. De som inte tar betalt för sitt arbete för att finnas för andra. Så mycket tid och engagemang de lägger ner. En halv sida varje lördag!

Nej, det är nya saker vi betalande vill läsa om en ledig dag.

Diss

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.