16 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:31

Bättre än att sitta framför datorn

Till insändaren med signatur Observer 14/1.

Dra inte alla ungdomar över en kant! Det har funnits och kommer att finnas ungdomar som gillar att köra olika sorters fordon, A-traktorer, amerikanare och ”vanliga” bilar. Jag tycker det är bra att de har andra intressen än att sitta framför dator eller tv och spela spel hela kvällar och nätter. Nu träffas de och pratar och jämför fordon, utbyter idéer med varandra och framför allt får de nya kamrater!

Träffen som var lördagen den 10/1 var det ungdomar som anordnade och de var väldigt tydliga med att alla skulle sköta sig! Men tyvärr så finns det de som kör stolle och förstör för alla andra. En vädjan till dem; sluta!

Och visst finns det föräldrar som har betalt bilarna/A-traktorerna men så finns det ungdomar som sparat väldigt länge för att kunna köpa det fordon de vill ha, låt dessa ungdomar få ha kvar sina intressen!

Mamma till en som kör A-traktor

Dra inte alla ungdomar över en kant! Det har funnits och kommer att finnas ungdomar som gillar att köra olika sorters fordon, A-traktorer, amerikanare och ”vanliga” bilar. Jag tycker det är bra att de har andra intressen än att sitta framför dator eller tv och spela spel hela kvällar och nätter. Nu träffas de och pratar och jämför fordon, utbyter idéer med varandra och framför allt får de nya kamrater!

Träffen som var lördagen den 10/1 var det ungdomar som anordnade och de var väldigt tydliga med att alla skulle sköta sig! Men tyvärr så finns det de som kör stolle och förstör för alla andra. En vädjan till dem; sluta!

Och visst finns det föräldrar som har betalt bilarna/A-traktorerna men så finns det ungdomar som sparat väldigt länge för att kunna köpa det fordon de vill ha, låt dessa ungdomar få ha kvar sina intressen!

Mamma till en som kör A-traktor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.