17 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:18

Gulliga prenumeranter!

Den 6 oktober 2014 övertog Tidningstjänst Postens utkörning av morgontidningarna på landsbygden i Karlsborg. Jag är ett av buden som fick nytt distrikt och nya prenumeranter.

Jag vill tacka alla gulliga prenumeranter som på olika sätt visat uppskattning med ord, text och jul/-nyårsgåvor.

Jag känner mig verkligen välkomnad på mitt nya distrikt och ska göra vad jag kan för att komma med tidningen ungefär samma tid dagligen. Vintertid är jag tacksam om ni hjälper mig genom att skotta undan rejält framför lådorna så att jag kommer intill med bilen. Vissa saker kan jag dock inte påverka, såsom väder, transport och tryckerihaverier samt vikarierande personal.

Nu önskar jag er alla ett underbart 2015.

Catharina

Jag vill tacka alla gulliga prenumeranter som på olika sätt visat uppskattning med ord, text och jul/-nyårsgåvor.

Jag känner mig verkligen välkomnad på mitt nya distrikt och ska göra vad jag kan för att komma med tidningen ungefär samma tid dagligen. Vintertid är jag tacksam om ni hjälper mig genom att skotta undan rejält framför lådorna så att jag kommer intill med bilen. Vissa saker kan jag dock inte påverka, såsom väder, transport och tryckerihaverier samt vikarierande personal.

Nu önskar jag er alla ett underbart 2015.

Catharina

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.