21 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:18

Tar inget ansvar

LÄRARLÖNER.

Återigen lyfter Lärarnas Riksförbund fram ytterst befogad kritik mot lokalpolitikerna i Skövde. Att en välmående och växande kommun inte tar sitt ansvar för lärarnas löner är skrämmande. En legitimerad lärare höjer sin månadslön med flera tusenlappar om man byter till en grannkommun.

Vi är många som söker oss härifrån. Varför ska vi stanna i Skövde?

Lärare med flyttankar

Återigen lyfter Lärarnas Riksförbund fram ytterst befogad kritik mot lokalpolitikerna i Skövde. Att en välmående och växande kommun inte tar sitt ansvar för lärarnas löner är skrämmande. En legitimerad lärare höjer sin månadslön med flera tusenlappar om man byter till en grannkommun.

Vi är många som söker oss härifrån. Varför ska vi stanna i Skövde?

Lärare med flyttankar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.