22 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:18

Ansvarslöst av Björklund

FÖRSVARSANSLAG.

De svenska riksdagspartierna har beslutat höja anslagen till försvaret. Jan Björklund (FP) är inte nöjd – han vill satsa ännu mer pengar på rustning och mer vapen. Han verkar tro att vi då till och med kan stå emot anfall från Nato eller Ryssland.

Det handlar om pengar som behövs för satsningar på att förebygga klimathotet, miljöåtgärder, vården, pensionerna, bättre skola, bättre djuromsorg med mera. Hans agerande är därför synnerligt ansvarslöst!

IRO

pensionär

De svenska riksdagspartierna har beslutat höja anslagen till försvaret. Jan Björklund (FP) är inte nöjd – han vill satsa ännu mer pengar på rustning och mer vapen. Han verkar tro att vi då till och med kan stå emot anfall från Nato eller Ryssland.

Det handlar om pengar som behövs för satsningar på att förebygga klimathotet, miljöåtgärder, vården, pensionerna, bättre skola, bättre djuromsorg med mera. Hans agerande är därför synnerligt ansvarslöst!

IRO

pensionär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.