22 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:18

Några frågor till Björn Söder

TERRORISM.

Bättre? Sverigedemokraten Björn Söder skriver en upplysande debattartikel i SLA 21/1 där han på ett sakligt och förståeligt sätt förklarar skillnaden mellan att vara andre vice talman och riksdagsledamot. Men han skriver också om religionen islam och ser ett visst samband mellan den religionen och de fruktade terrororganisationerna IS, al-Qaida och Boko Haram.

Till det skulle jag vilja fråga dig, Björn Söder: Anser du och ditt parti att kristendomen är bättre än islam? Frågan ställs med tanke på all den blodsutgjutelse som kristendomen har åsamkat människosläktet genom tiderna.

Kan det vara så att våra dagars terrororganisationer är precis den bittra kalk som kristendomen nu tvingas dricka på grund av sin egen blodbefläckade historia? För är det inte så, Björn Söder, att ”det man sår, det får man också skörda”? (Gal 6:7)

Benny Sikter

Till det skulle jag vilja fråga dig, Björn Söder: Anser du och ditt parti att kristendomen är bättre än islam? Frågan ställs med tanke på all den blodsutgjutelse som kristendomen har åsamkat människosläktet genom tiderna.

Kan det vara så att våra dagars terrororganisationer är precis den bittra kalk som kristendomen nu tvingas dricka på grund av sin egen blodbefläckade historia? För är det inte så, Björn Söder, att ”det man sår, det får man också skörda”? (Gal 6:7)

Benny Sikter

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.