23 jan 2015 06:00

23 jan 2015 15:18

Sluta klaga!

REPLIK.

Den 14/1 läste jag en insändare om att någon klagade på vår Epa/A-traktorträff som jag var med och arrangerade. Man hör folk klaga på ungdomarna när de sitter hemma, då är de lata ungdomar som sitter vid datorn, men när man väl hittar på något som man har intresse för då är man en idiot som inte kan bete sig. Jag själv tycker att det är roligt att folk kan träffas och ha kul en kväll.

Och varför bryr du dig om vår ekonomi? Om den personen som skrev insändaren vill klaga mer så kan den prata med mig personligen.

Man blir så trött på att göra något roligt när folk bara klagar!

Philip Piastra

Den 14/1 läste jag en insändare om att någon klagade på vår Epa/A-traktorträff som jag var med och arrangerade. Man hör folk klaga på ungdomarna när de sitter hemma, då är de lata ungdomar som sitter vid datorn, men när man väl hittar på något som man har intresse för då är man en idiot som inte kan bete sig. Jag själv tycker att det är roligt att folk kan träffas och ha kul en kväll.

Och varför bryr du dig om vår ekonomi? Om den personen som skrev insändaren vill klaga mer så kan den prata med mig personligen.

Man blir så trött på att göra något roligt när folk bara klagar!

Philip Piastra

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.