24 jan 2015 06:00

29 jan 2015 06:00

För dyrt med smink

HÄLSOTIPS.

Tittar in i en butik med försäljning av smink. Unga tjejer betalar stora pengar för sin skönhet. Visst kommer man ihåg hur viktigt det var i den åldern. Men en slutnota på över 900 kronor för dagkräm, nattkräm och en mascara plus en peeling, är väl att lura folk kan man få tycka. Vanlig ekologisk kokosolja gör under för huden. Peala ansiktet med lite flytande tvål och en halv tesked eko bryggkaffe i. Köp gärna en mascara som inte är testad på djur också.

Prova och känn skillnaden. Man sparar stora pengar på detta lilla vis.

Marlene i Våmb

Tittar in i en butik med försäljning av smink. Unga tjejer betalar stora pengar för sin skönhet. Visst kommer man ihåg hur viktigt det var i den åldern. Men en slutnota på över 900 kronor för dagkräm, nattkräm och en mascara plus en peeling, är väl att lura folk kan man få tycka. Vanlig ekologisk kokosolja gör under för huden. Peala ansiktet med lite flytande tvål och en halv tesked eko bryggkaffe i. Köp gärna en mascara som inte är testad på djur också.

Prova och känn skillnaden. Man sparar stora pengar på detta lilla vis.

Marlene i Våmb

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.