02 feb 2015 06:00

02 feb 2015 06:00

Olämplig rastning

RESPEKTLÖST.

Jag ser då och då att hundar rastas på S:t Sigfrids kyrkogård vid Sandtorget. Även om det kanske sker i oförstånd borde hundägarna inse att det är olämpligt att låta hundarna göra sina behov på, och vid sidan av, gravarna. Det är respektlöst.

Kent

Jag ser då och då att hundar rastas på S:t Sigfrids kyrkogård vid Sandtorget. Även om det kanske sker i oförstånd borde hundägarna inse att det är olämpligt att låta hundarna göra sina behov på, och vid sidan av, gravarna. Det är respektlöst.

Kent

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.