03 feb 2015 06:00

03 feb 2015 06:00

Äntligen öppet!

CAFÉ

Efter två års träda öppnar åter caféet på Bagaren till boendes och gästers stora glädje! Tack till Terese Sahlström på omvårdnadsnämnden som tagit sig an denna surdeg och kanske vi också kan hoppas på något utökade tider. Ett öppethållande till klockan 18.00 alla dagar i veckan vore önskvärt, då stämmer det överens med vanliga butikstider.

Stig Håkansson

För Bagarens boende

Efter två års träda öppnar åter caféet på Bagaren till boendes och gästers stora glädje! Tack till Terese Sahlström på omvårdnadsnämnden som tagit sig an denna surdeg och kanske vi också kan hoppas på något utökade tider. Ett öppethållande till klockan 18.00 alla dagar i veckan vore önskvärt, då stämmer det överens med vanliga butikstider.

Stig Håkansson

För Bagarens boende

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.