06 feb 2015 06:00

06 feb 2015 06:00

Låt inte stressen förstöra ditt liv!

HÄLSA.

Utbrändhet. Många är vi som utan att vi egentligen vet om det, lever våra liv på gränsen till utmattning. Och bara kör på och tror att vi tål hur mycket som helst. Tills den dag vi går över gränsen för vår förmåga och tappar fotfästet på grund av stress och utbrändhet.

Själv hamnade jag i en sådan situation efter att ha levt ett osunt och stressigt liv under flera år. Min kropp sa helt stopp och jag blev långvarigt sjukskriven. Mitt stressiga liv både invändigt och utvändigt hade helt enkelt gjort mig sjuk.

Min väg tillbaka blev inte lätt men jag klarade det med terapi och genom att jag kom i kontakt med boken Magikern och Kärlekens magi (finns på bibliotek och i bokhandeln) som hjälpte mig tillbaka till ett liv i mer respekt och kärlek till mig själv, vilket blev min räddning från ett tidigare liv i psykisk, fysisk och andlig misär.

Så stanna upp i tid! Ge dig själv en chans att hinna ifatt dig själv och försök att se med nya ögon på vad som får dig att må bra! Det är du värd!

Anna J

Själv hamnade jag i en sådan situation efter att ha levt ett osunt och stressigt liv under flera år. Min kropp sa helt stopp och jag blev långvarigt sjukskriven. Mitt stressiga liv både invändigt och utvändigt hade helt enkelt gjort mig sjuk.

Min väg tillbaka blev inte lätt men jag klarade det med terapi och genom att jag kom i kontakt med boken Magikern och Kärlekens magi (finns på bibliotek och i bokhandeln) som hjälpte mig tillbaka till ett liv i mer respekt och kärlek till mig själv, vilket blev min räddning från ett tidigare liv i psykisk, fysisk och andlig misär.

Så stanna upp i tid! Ge dig själv en chans att hinna ifatt dig själv och försök att se med nya ögon på vad som får dig att må bra! Det är du värd!

Anna J

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.