07 feb 2015 06:00

07 feb 2015 06:00

Vi är alla människor

FRÄMLINGSRÄDSLA.

Okunskap. Vart tog skola, vård och omsorg vägen? Nu är det flyktingar, främlingshat, okunskap och rädslor som far runt i etern. Partier som byter åsikter.

Det finns ju en del människor som tycker det är väldigt roligt att lägga ett grishuvud utanför en moské. Vad visar det? Eller när man ropar okvädingsord till judar. Oj, vad upplyst och full av kunskap man är då.

Ta istället vara på den kunskap som kommer hit, utan invandring hade vi inte haft pizza, hamburgare, pasta mm.

Svensk ekonomi rasar inte av invandringen men den går nog minus med ”svenskt” mygel, mutor och korruption. Man skär ned på personal i vården, skolan och omsorgen men ger sig själv höga löner, bonusar och fallskärmar.

Moral, etik och humanitet lyser med sin frånvaro. Alla är rädda, rädda att stå för något. Det är bättre att skylla allt på dem som kommer från krig, död och tortyr. Jag är inte moderat, men före detta statsminister Reinfeldts ord om att ”öppna era hjärtan” är bra.

Se på er själva, och låt rädslan och okunskapen bli kunskap och lugn. Vi är alla människor.

Staffan Pettersson

Timmersdala

Det finns ju en del människor som tycker det är väldigt roligt att lägga ett grishuvud utanför en moské. Vad visar det? Eller när man ropar okvädingsord till judar. Oj, vad upplyst och full av kunskap man är då.

Ta istället vara på den kunskap som kommer hit, utan invandring hade vi inte haft pizza, hamburgare, pasta mm.

Svensk ekonomi rasar inte av invandringen men den går nog minus med ”svenskt” mygel, mutor och korruption. Man skär ned på personal i vården, skolan och omsorgen men ger sig själv höga löner, bonusar och fallskärmar.

Moral, etik och humanitet lyser med sin frånvaro. Alla är rädda, rädda att stå för något. Det är bättre att skylla allt på dem som kommer från krig, död och tortyr. Jag är inte moderat, men före detta statsminister Reinfeldts ord om att ”öppna era hjärtan” är bra.

Se på er själva, och låt rädslan och okunskapen bli kunskap och lugn. Vi är alla människor.

Staffan Pettersson

Timmersdala

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.