09 feb 2015 06:00

09 feb 2015 06:00

Inget parti bland alla andra

POLITIK.

SD. Det var många som i höstas lurades av Sverigedemokraternas dans på röda rosor, en dans bland olika vallöften om vänsterreformer som man i realiteten allt efter 14:e september bara fokuserat på att fälla. Med sina enkla lösningar på svåra problem har de fascinerat och trollbundet en åttondel av vår befolkning. Men faktum är att den visionslösa och destruktiva väg Sverigedemokraterna valt, som enbart bygger på en oro för framtiden, aldrig kommer ta Sverige vidare ur någon kris utan snarare försätta oss i den.

Nu sedan en tid, har deras förtroendevalda trappat upp den hårda tonen och lagt fram flera främlingsfientliga motioner och uttalat sig anklagande angående främst muslimer. Efteråt så svär de sig fria ifrån både rasism och ansvar eftersom islam varken är en ras eller folkgrupp. Verkligheten är alltså att de tydligt har visat sina borgerliga åsikter men också sin sanna bruna tillhörighet och vilket extremistparti de är.

Efter dessa uttalanden och förslag så skulle bara naivitet kalla dem ett parti bland alla andra.

Adam Stensson (S)

Nu sedan en tid, har deras förtroendevalda trappat upp den hårda tonen och lagt fram flera främlingsfientliga motioner och uttalat sig anklagande angående främst muslimer. Efteråt så svär de sig fria ifrån både rasism och ansvar eftersom islam varken är en ras eller folkgrupp. Verkligheten är alltså att de tydligt har visat sina borgerliga åsikter men också sin sanna bruna tillhörighet och vilket extremistparti de är.

Efter dessa uttalanden och förslag så skulle bara naivitet kalla dem ett parti bland alla andra.

Adam Stensson (S)

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.