13 feb 2015 06:00

13 feb 2015 06:00

Nu kanske det blir några lediga lägenheter

BOSTÄDER.

Flyttkedja. Vi har tidigare haft synpunkter på att det fanns ett drygt tjugotal lägenheter som stod tomma i Skövde. För all del inom äldreomsorgen men med hjälp av flyttkedjan skulle det bli lediga lägenheter på öppna kommunen om dessa lägenheter togs i anspråk av de som har de behoven.

Nu har vi fått höra, ryktesvägen, att ansvariga för verksamheten ska se över regelverket för den här typen av lägenheter. Med tanke på utfallet av överklagan av ett ärende som refererats i pressen kan vi kanske hoppas att fler med önskemål och behov av den här typen av lägenheter ska få det medan de har nytta av det. Rimligtvis borde ansvariga politiker ta lärdom och ändra regelverket så det blir till nytta för de som var med och byggde landet. Då blir det några ungdomar eller andra utan bostad som blir glada.

Därför ser vi fram emot ett antal lediga lägenheter runt om i Skövde kommun.

Anders Forsberg

Hyresgästföreningen Skövde

Nu har vi fått höra, ryktesvägen, att ansvariga för verksamheten ska se över regelverket för den här typen av lägenheter. Med tanke på utfallet av överklagan av ett ärende som refererats i pressen kan vi kanske hoppas att fler med önskemål och behov av den här typen av lägenheter ska få det medan de har nytta av det. Rimligtvis borde ansvariga politiker ta lärdom och ändra regelverket så det blir till nytta för de som var med och byggde landet. Då blir det några ungdomar eller andra utan bostad som blir glada.

Därför ser vi fram emot ett antal lediga lägenheter runt om i Skövde kommun.

Anders Forsberg

Hyresgästföreningen Skövde

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.