13 feb 2015 06:00

13 feb 2015 06:00

Vi vill öka öppenheten

REPLIK.

Bäste Åke Pilblad, du skriver i SLA 11/2 att demokrati kräver transparens och jag håller till fullo med dig. På din ort, Tibro, arbetar vi kristdemokrater med att införa flera kontaktytor mellan kommunmedlemmarna och politiker. Vi vill att kommunfullmäktige ska utsändas, att allmänhetens frågestund införs och att kontinuerlig medborgardialog inrättas.

Om du känner starkt för de kristdemokratiska värderingarna och vill vara med i processen när vi väljer styrelse och partiledare är du välkommen som medlem. Alla medlemmar får nämligen nominera sin kandidat, vilket måste ses som en rimlig öppen process.

Maria Marić

gruppledare Kristdemokraterna Tibro

Bäste Åke Pilblad, du skriver i SLA 11/2 att demokrati kräver transparens och jag håller till fullo med dig. På din ort, Tibro, arbetar vi kristdemokrater med att införa flera kontaktytor mellan kommunmedlemmarna och politiker. Vi vill att kommunfullmäktige ska utsändas, att allmänhetens frågestund införs och att kontinuerlig medborgardialog inrättas.

Om du känner starkt för de kristdemokratiska värderingarna och vill vara med i processen när vi väljer styrelse och partiledare är du välkommen som medlem. Alla medlemmar får nämligen nominera sin kandidat, vilket måste ses som en rimlig öppen process.

Maria Marić

gruppledare Kristdemokraterna Tibro

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.