16 feb 2015 06:00

16 feb 2015 06:00

Var är alla danssugna?

Att dansen på Valhall kommit igång är mycket positivt. Men var är Skövdeborna med omnejd?

Tack alla ni som uppskattar vårt försök att få igång Valhall. Dansstället är ett av de finaste i Skaraborg. Dans är bra motion för både kropp och själ, friskvård och social gemenskap. Motion är bästa medicinen! Att umgås, fika och ha roligt med bra musik. Damer och herrar i alla åldrar – kom till Valhall och ”slå en sula” på parketten.

Optimisterna BJ och JS

Tack alla ni som uppskattar vårt försök att få igång Valhall. Dansstället är ett av de finaste i Skaraborg. Dans är bra motion för både kropp och själ, friskvård och social gemenskap. Motion är bästa medicinen! Att umgås, fika och ha roligt med bra musik. Damer och herrar i alla åldrar – kom till Valhall och ”slå en sula” på parketten.

Optimisterna BJ och JS

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.