17 feb 2015 06:00

17 feb 2015 06:00

Skämtar du?

SNUSFÖRBUD.

Straffar. Leif Walterum, skämtar du eller har du drabbats av något?

När Skövde kommun införde rökförbudet valde många att gå över till Nicorette och dylikt eller till snus. Nu har du fått för dig att straffa de som gick över till rökfri tobak. Du jobbar verkligen för att medborgarna ska tycka illa om politiker.

Vad blir nästa steg? Vakter utanför Systembolaget så att kommunanställda inte åker dit i arbetskläder? Kommer man i framtiden att få lämna in tips och trav i kommunens kläder? Det är ju också en fara för folkhälsan.

Leif, när jag var politiker gillade jag dig, men det här med snuset kommer att sänka ditt förtroende. Kommer du att till slut önska inflytande över alkoholen kommunanställda nyttjar? Du ligger nära Orwell nu. Snart är det val igen.

Till sist. Katarina Jonsson; har Leif ditt stöd?

Morgan

När Skövde kommun införde rökförbudet valde många att gå över till Nicorette och dylikt eller till snus. Nu har du fått för dig att straffa de som gick över till rökfri tobak. Du jobbar verkligen för att medborgarna ska tycka illa om politiker.

Vad blir nästa steg? Vakter utanför Systembolaget så att kommunanställda inte åker dit i arbetskläder? Kommer man i framtiden att få lämna in tips och trav i kommunens kläder? Det är ju också en fara för folkhälsan.

Leif, när jag var politiker gillade jag dig, men det här med snuset kommer att sänka ditt förtroende. Kommer du att till slut önska inflytande över alkoholen kommunanställda nyttjar? Du ligger nära Orwell nu. Snart är det val igen.

Till sist. Katarina Jonsson; har Leif ditt stöd?

Morgan

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.