18 feb 2015 06:00

18 feb 2015 06:00

Sluta med diskrimineringen

STUDENTEN.

Replik. Läste insändaren Vi vill inte ha gemensamt utspring (SLA 17/2). Vilka vi? Facebooksidan det hänvisas till är startad av Västerhöjdselever. Av de 400 likes de fått är 99 % garanterat från elever från Västerhöjdsgymnasiet.

Det är allmänt känt att Västerhöjdselever alltid ansett sig vara bättre än Kavelbros elever. Har själv gått på Västerhöjd och vet att detta är ett faktum. Liknelsen från tidigare nämnda insändare om naturläraren från Västerhöjd och VVS-läraren från Kavelbro är ju ännu ett tecken på att något är fel.

Dags att sluta med denna diskriminering. Nu får de som bestämmer i kommunen sätta ner foten och visa att detta inte är acceptabelt. Ingen har sagt att det är Västerhöjdsgymnasiets rättighet att ha utspring från arenan. Kan givetvis se att det kan bli svårt att organisera detta men allt går om viljan finns. Finns det hjärterum finns det stjärterum.

Före detta Västerhöjdare

Det är allmänt känt att Västerhöjdselever alltid ansett sig vara bättre än Kavelbros elever. Har själv gått på Västerhöjd och vet att detta är ett faktum. Liknelsen från tidigare nämnda insändare om naturläraren från Västerhöjd och VVS-läraren från Kavelbro är ju ännu ett tecken på att något är fel.

Dags att sluta med denna diskriminering. Nu får de som bestämmer i kommunen sätta ner foten och visa att detta inte är acceptabelt. Ingen har sagt att det är Västerhöjdsgymnasiets rättighet att ha utspring från arenan. Kan givetvis se att det kan bli svårt att organisera detta men allt går om viljan finns. Finns det hjärterum finns det stjärterum.

Före detta Västerhöjdare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.