19 feb 2015 06:00

19 feb 2015 06:00

Musikteaterföreningen har gjort det igen!

RONJA RÖVARDOTTER.

Hög klass. Såg premiären av Ronja Rövardotter och jag satt helt mållös efter föreställningen, är denna uppsättning skapad och framförd av amatörer? Kan inte vara möjligt! Föreställningen med dess härliga scenografi, danser och sånger samt skådespeleri håller mycket hög klass! Jag har tidigare bott i Stockholm i över 20 år och då sett ett antal olika musikal- och teateruppsättningar och denna ligger helt klart i samma klass som de så kallade professionella bjuder på.

Kommer inte nämna någon på scenen före någon annan då alla gör sitt för att bidra till den stora succén! Ni i Skövde Musikteater har verkligen etablerat er som en förening som håller mycket hög klass när det gäller teater och musikaler för barn och ungdomar! Kan bara beklaga att ännu ett sällskap i Skövde ger sig in och konkurrerar med er, dessutom med en musikal av samma författarinna, jag kan verkligen inte förstå varför!

Jag och mina fem barnbarn längtar redan till er nästa musikal. Så ni som ännu inte sett Ronja, gör det! Ni lär inte bli besvikna!

Margareta Hagman

Kommer inte nämna någon på scenen före någon annan då alla gör sitt för att bidra till den stora succén! Ni i Skövde Musikteater har verkligen etablerat er som en förening som håller mycket hög klass när det gäller teater och musikaler för barn och ungdomar! Kan bara beklaga att ännu ett sällskap i Skövde ger sig in och konkurrerar med er, dessutom med en musikal av samma författarinna, jag kan verkligen inte förstå varför!

Jag och mina fem barnbarn längtar redan till er nästa musikal. Så ni som ännu inte sett Ronja, gör det! Ni lär inte bli besvikna!

Margareta Hagman

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.