20 feb 2015 06:00

20 feb 2015 06:00

En ledsagare kan hjälpa till

VÄSTTRAFIK.

Replik. Svar på insändaren ”Ändra busstiderna” i SLA den 12 februari.

Tack för era synpunkter. Ni syftar troligtvis på Rondenbussarna, som Västtrafik kör på uppdrag av Västra Götalandsregionens Sjukreseenhet. Rondenlinjerna förändrades i juni 2014, bland annat genom att Rondenbussen från Tibro till Skaraborgs sjukhus i Skövde togs bort.

För att kunna erbjuda bra kollektivtrafik för så många som möjligt satsar vi på snabba och täta turer i regiontrafiken, med goda möjligheter för byte till en bra, tät stadstrafik i de större städerna. På det sättet kan vi erbjuda många fler resmöjligheter och i det här fallet, inte bara till sjukhuset, utan även till andra delar av Skövde.

På Skövde Resecentrum kan ni kostnadsfritt boka hjälp av en ledsagare som kan underlätta bytet. Vår reseplanerare, eller vår kundtjänst 0771-41 43 00, hjälper er att hitta de bästa alternativen för just era behov.

Anders Sandahl

pressinformatör Västtrafik

Tack för era synpunkter. Ni syftar troligtvis på Rondenbussarna, som Västtrafik kör på uppdrag av Västra Götalandsregionens Sjukreseenhet. Rondenlinjerna förändrades i juni 2014, bland annat genom att Rondenbussen från Tibro till Skaraborgs sjukhus i Skövde togs bort.

För att kunna erbjuda bra kollektivtrafik för så många som möjligt satsar vi på snabba och täta turer i regiontrafiken, med goda möjligheter för byte till en bra, tät stadstrafik i de större städerna. På det sättet kan vi erbjuda många fler resmöjligheter och i det här fallet, inte bara till sjukhuset, utan även till andra delar av Skövde.

På Skövde Resecentrum kan ni kostnadsfritt boka hjälp av en ledsagare som kan underlätta bytet. Vår reseplanerare, eller vår kundtjänst 0771-41 43 00, hjälper er att hitta de bästa alternativen för just era behov.

Anders Sandahl

pressinformatör Västtrafik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.