20 feb 2015 06:00

20 feb 2015 06:00

Något är fel i vårt land

REFLEKTERA.

Såg en bild idag; k-pistbeväpnad polis bevakar judisk förskola. Låt det sjunka in och reflektera. Bilden och innebörden borde sjunka in i de flestas medvetande. Oavsett hur du reflekterar så borde du oaktat sju-klöver eller oppositionell, inse att något är fel, mycket fel i vårt land.

Tommy H

Såg en bild idag; k-pistbeväpnad polis bevakar judisk förskola. Låt det sjunka in och reflektera. Bilden och innebörden borde sjunka in i de flestas medvetande. Oavsett hur du reflekterar så borde du oaktat sju-klöver eller oppositionell, inse att något är fel, mycket fel i vårt land.

Tommy H

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.