23 feb 2015 06:00

23 feb 2015 06:00

Jag ger upp!

LÖSA HUNDAR.

Ulveksbackarna. I vederbörligt samråd med kommunens reservatsansvarige har jag under några år åtagit mig att fungera som informell tillsynsman i naturreservatet Ulveksbackarna. En del av uppdraget har bestått i att, så varsamt som möjligt, informera hundägare med löskopplade hundar om gällande reservatsbestämmelser (vilka för övrigt finns tydligt anslagna vid samtliga ingångar).

Att ertappas med fingrarna i syltburken gör ofta människor både förlägna, och skamsna. Dock inte de hundägare som direkt i reservatsentrén kopplar lös sin/sina hundar (varav flertalet direkt försvinner ur synhåll för ägaren). I stället har jag bemötts med så mycket aggressivitet, och antipati, att jag nu väljer att helt avstå från mitt uppdrag. Det är nu alltså (ännu mera) fritt fram för oansvariga hundförare att bedriva jakt på både människor och djur i Ulveksbackarna.

Jag hoppas nu att någon/några av mina antagonister, som motprestation, slutar att sabotera fågelmatningen intill daghemmet vid Inga Karls väg.

Måttligt vänliga hälsningar:

Hasse Hansson i Ekängen

Att ertappas med fingrarna i syltburken gör ofta människor både förlägna, och skamsna. Dock inte de hundägare som direkt i reservatsentrén kopplar lös sin/sina hundar (varav flertalet direkt försvinner ur synhåll för ägaren). I stället har jag bemötts med så mycket aggressivitet, och antipati, att jag nu väljer att helt avstå från mitt uppdrag. Det är nu alltså (ännu mera) fritt fram för oansvariga hundförare att bedriva jakt på både människor och djur i Ulveksbackarna.

Jag hoppas nu att någon/några av mina antagonister, som motprestation, slutar att sabotera fågelmatningen intill daghemmet vid Inga Karls väg.

Måttligt vänliga hälsningar:

Hasse Hansson i Ekängen

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.