23 feb 2015 06:00

23 feb 2015 06:00

Tiggarna är hjältar!

ENTREPRENÖRER.

Apropå tiggarna. Så här ser jag på den frågan: Meningen med Europeiska Unionen (EU) är ju bland annat att främja den fria rörligheten för EU-medborgare över de nationella gränserna. Tiggarna är entreprenörer/hjältar som försöker göra något för sig själva och för sina familjer. Jämför med alla svenskar som utvandrat västerut för att söka lyckan.

Sluta hacka på tiggarna! De har hittat ett arbete.

Åke Pilblad

Tibro

Apropå tiggarna. Så här ser jag på den frågan: Meningen med Europeiska Unionen (EU) är ju bland annat att främja den fria rörligheten för EU-medborgare över de nationella gränserna. Tiggarna är entreprenörer/hjältar som försöker göra något för sig själva och för sina familjer. Jämför med alla svenskar som utvandrat västerut för att söka lyckan.

Sluta hacka på tiggarna! De har hittat ett arbete.

Åke Pilblad

Tibro

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.